El Vermut Musical omple de música els carrers

Durant aquest període de confinament, moltes han sigut les iniciatives populars per fer passar l’estona. Aquest diumenge, el PD D’Barenys va organitzar un vermut musical que va aplegar a centenars de riudomencs.

Jesús Torres

Vitivinicultor

Els riudomencs van gaudir de la música tot fent el vermut. (Fotografia: cedida)
Els riudomencs van gaudir de la música tot fent el vermut. (Fotografia: cedida)

El punxadiscs D’Barenys, que és el nom artístic del David Barenys Rovira, conegut per amenitzar moltes activitats del calendari festiu riudomenc fa dies que en portava alguna de cap. Arran de parlar i comentar-ho amb amics i companys seus va decidir organitzar un vermut musical acompanyat de la seva música. Mitjançant una crida per les xarxes socials va animar als riudomencs a col·locar equips de so per fer sentir la seva emissió en directe per tots els carrers del poble mitjançant el portal youtube.

I la crida va obtenir resposta, tal i com explica el David, que va compatibilitzar un mínim de quaranta equips de so, als que caldria sumar-hi equips de so més petits o d’altres persones que s’han sumat anònimament a la iniciativa. La sessió, que va començar a les 12h del migdia va omplir de música les llars i carrers del poble i va tenir un seguiment de fins a 400 dispositius diferents. A les xarxes, amb el hastag #VermutConfinatRiudoms, moltes persones van mostrar els seus balcons i terrasses des d’on escoltaven la sessió musical acompanyats de les típiques patates, olives i escopinyes dels vermuts dels diumenge.

“Estic molt agraït a les persones que ho han fet possible, a totes aquelles que han posat l’equip de so als balcons i en especial a l’Arnau Carbonell i al Martí i l’Oriol Escoda que em van ajudar des del principi per tal que es dugués a terme aquesta iniciativa”, explica el David Barenys. Tal va ser l’èxit que ja estan pensant en repetir l’esdeveniment per al proper Dilluns de Pasqua.

 

 

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.