Em Dones Força entrega 10.000 euros per la recerca contra el càncer de mama

L'acte es va fer el passat 4 d'abril a Barcelona, i va servir com a homenatge a l'Elvira Mas, qui va ser impulsora i presidenta de l'associació

Entrega dels 10.000 euros al VHIO (Vall d'Hebron Institute of Oncology) per part d'Em Dones Força
Entrega dels 10.000 euros al VHIO (Vall d'Hebron Institute of Oncology) per part d'Em Dones Força

Per segon any consecutiu, l'associació riudomenca Em dones força ha entregat 10.000 euros al projecte de recerca "Reclutant REβ en la lluita contra el càncer de mama triple negatiu”. dirigit per la Dra. Meritxell Bellet, oncòloga mèdica i investigadora del Grup de Càncer de Mama del VHIO (Vall d'Hebron Institute of Oncology). El projecte va néixer gràcies a la primera aportació que va fer l'entitat, i ara està en fase de posar a punt la millor tècnica per identificar l'expressió conjunta de dos receptors: el receptor d’estrogen beta (RE β) i del receptor d’androgen (RA), en tumors de pacients amb càncer de mama triple negatiu.

L'acte es va fer el passat 4 d'abril a Barcelona, i va servir com a homenatge a l'Elvira Mas, qui va ser impulsora i presidenta de l'associació, i que va morir de càncer de mama el febrer de 2021. Una cinquantena de persones, entre els quals hi havia família, amics i membres d'Em dones força, hi van participar. Òscar Martí, president de l'associació i marit de l’Elvira, va destacar que el seu llegat "continua present gràcies a la feina que fem tots els veïns i veïnes de Riudoms a través d’aquesta associació i poder estar aquí, un any més, fent una donació que permetrà seguir investigant el càncer de mama triple negatiu ens omple d’orgull i ens anima a continuar i  a recordar l’Elvira com a ella li hagués agradat”. Cristina Saura, del VHIO, va agrair la donació, "perquè ens ajuda a iniciar una nova línia de recerca i construir l’evidència inicial per després accedir a finançament competitiu”.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.