Desmantellada una plantació de 3.500 plantes de marihuana a Riudoms

Durant el matí, els Mossos van efectuar una entrada i perquisició en una nau industrial. Poques hores després van haver de detenir nou persones més que intentaven robar al mateix edifici.

Plantació marihuana
Plantació marihuana

Ahir dilluns, 26 de febrer, al matí, els Mossos d'Esquadra van entrar en una nau industrial de l'avinguda de Reus per desmantellar una plantació de marihuana de 3.500 plantes. El dispositiu va servir per detenir dues persones de 46 i 41 anys per un delicte de tràfic de drogues i de defraudació de fluid elèctric. Els dos sospitosos van intentar fugir, però els agents els van aconseguir detenir pocs minuts després.

Els responsables de la plantació havien excavat un túnel de diversos metres que connectava amb la xarxa elèctrica i els permetia extreure l'electricitat de manera il·legal. A part, la nau disposava de tots els elements imprescindibles per al cultiu indoor, com focus, ventiladors, aire condicionat, tubs, filtres, etc. 

Els detinguts, que acumulaven més de quaranta antecedents policials, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

Poques hores després, intent de robatori

Unes hores després de la intervenció,a les 1.50h de la matinada, els Mossos d'Esquadra, amb el suport d'agents de la Guàrdia Municipal, van detenir nou homes per intent de robatori a la mateixa nau. Els detinguts, d'entre 18 i 44 anys, anaven amb passamuntanyes i llanternes i van forçar la porta principal per accedir a l'edifici amb la intenció de robar el material de la plantació intervinguda. Portaven un vehicle preparat per carregar ferralla, cablatge i altres materials. Tot i l'intent de fugida, se'ls va acabar detenint com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.