Declarat un incendi a la cuina de l'Escola Beat Bonaventura

L'incendi ha afectat només la zona de la cuina i a la tarda es reprendran les classes amb normalitat.

Estat de la cuina de l'Escola després d'apagar l'incendi
Estat de la cuina de l'Escola després d'apagar l'incendi

Avui a les 12h del migdia s'ha declarat un incendi a l'Escola Beat Bonaventura, que s'ha concentrat únicament a la zona de la cuina. Sembla que la causa hauria estat una fregidora que s'ha cremat.

El centre ha posat en marxa el pla d'evacuació de manera immediata, i alumnes i professors han estat traslladats al pati de l'escola, fora de perill. Els equips d'emergència han pogut abordar ràpidament el foc i a les 13h s'ha donat la situació per controlada.

La principal afectació ha estat en l'organització dels àpats del migdia del menjador escolar, tant en alumnes de la Llar d'Infants com d'infantil i primària de l'escola. Les famílies de la Llar han hagut d'anar a buscar o portar menjar als infants que s'hi quedaven al migdia, mentre que en els casos dels més grans s'han reubicat a l'edifici infantil, on l'empresa ha encomanat un nou àpat perquè no es podia accedir a les dependències del menjador. Alguns dels alumnes han marxat a dinar a casa.

A la tarda es reprendran les classes de forma habitual, ja que l'anàlisi de la qualitat de l'aire dels bombers ha certificat que no hi ha presència de monòxid de carboni a les aules.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.