Daniel Garrido, de En Lluita, reconegut com a tercer millor barber de l'estat

Garrido va assistir a la competició que organitza la revista 'Soy Barbudo' acompanyat del també riudomenc Gaspar Corts, que li va fer de model de cabell i barba

Daniel Garrido, tercer millor barber de l'estat espanyol (FOTO: Cedida)
Daniel Garrido, tercer millor barber de l'estat espanyol (FOTO: Cedida)

El barber establert a Riudoms Daniel Garrido ha estat reconegut com a tercer millor barber de l'estat espanyol en els premis 'Soy barbudo' que es van celebrar a Bilbao el passat 26 de novembre.

Des de fa cinc edicions, la revista 'Soy Barbudo' organitza aquestes guardons que reconeixen la tasca dels professionals de més prestigi del món de la barberia espanyola. 

La competició en directe va estar marcada per la destresa dels especialistes de tots els racons de l'estat. Després de cinc rondes trepidants en estat pur, es van anunciar els guanyadors a cadascuna de les categories, els quals van distingir a Garrido en la tercera posició del certamen. Garrido va assistir a la competició acompanyat del també riudomenc Gaspar Corts, que li va fer de model de cabell i barba.

Daniel Garrido va obrir l'any 2021 la barberia En Lluita a Riudoms, des d'on ha desenvolupat diverses iniciatives solidàries per la lluita contra el càncer. Fa unes setmanes, però, s'ha vist obligat a tancar l'establiment a causa de la seva malaltia: "ara mateix la meva salut tant física com mental no em permet seguir amb aquest ritme laboral i és per això que he pres la decisió de donar-me un temps per mi, per poder estar amb la meva família i descansar per poder tornar l'any que ve totalment recuperat i amb més ganes que mai" explica. Segons assegura ell mateix, "em retiro temporalment per la porta gran!".

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.