La Confiteria guanya el premi a la millor tapa de la ruta de Tapes Gaudí 2023

En l'onzena edició de la ruta s'han repartit més de 8.500 tapes

Els guardonats en l'11a Ruta de Tapes Gaudí. FOTO: Ajuntament de Riudoms
Els guardonats en l'11a Ruta de Tapes Gaudí. FOTO: Ajuntament de Riudoms

El restaurant La Confiteria s'ha emportat el premi a la millor tapa de la ruta de Tapes Gaudí en una edició en la que s’han repartit més de 8.500 racions en els nou establiments participants. 

La millor creació gastronòmica, la “Calçotada Roll” de La Confiteria, s’ha escollit amb el vot de les cent persones que van completar la ruta. Ha estat un guardó molt disputat, ja que els establiments Om Tapes i Can Tendre han empatat en una segona posició a només dos vots respecte la tapa guanyadora. Els segueix, en tercera posició, la Braseria Sant Antoni.

En un acte celebrat ahir al vespre al Centre d’Entitats i Formació “Les Escoles Velles”, Inma Parra, regidora de comerç local i Sergi Pedret, alcalde de Riudoms, han celebrat l’èxit de l’onzena edició de la ruta i han fet entrega dels diversos guardons que acompanyaven l’esdeveniment.

A banda dels premis als establiments participants, també s’ha desvetllat la guanyadora del Premi Estrella, Núria Fargas, escollida a través d’una mà innocent en el mateix acte d’entre les cent persones que havien completat la ruta.

A més, els establiments han anunciat qui s’ha endut el val de 30€ en el sorteig realitzat en cadascun dels restaurants, un total de nou persones que podran gaudir d’un àpat per a dues persones al local del qual han estat guanyadors. Finalment s’ha fet públic la persona guanyadora de la secció Instagram, Anna Sabaté, que també s’ha endut un val per valor de 30€ a consumir en qualsevol dels establiments participants a la ruta.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.