El Concurs de Paelles incorpora l'oferta musical "Paelles amb ritme"

Una sessió de DJs amb Aleix i Toni Cano que va fer ballar els assistents fins ben entrat al vespre.

Concurs de paelles
Concurs de paelles

Com ja és tradició, el dia 1 de maig es va celebrar una nova edició del Concurs de Paelles a Sant Antoni. Enguany, amb una novetat musical: després del concurs i del dinar, es va fer el "Paelles amb ritme", una sessió de DJs amb Aleix i Toni Cano que va fer ballar els assistents fins ben entrat al vespre.

En un primer moment, i per l'amenaça de pluja d'aquells dies, s'havia preparat tota la infraestructura del concurs a l'interior del Pavelló d'Esports. Com que la previsió finalment va canviar i el temps es va mantenir estable, la Brigada Municipal va moure tot el material cap a Sant Antoni, on es fa habitualment aquest certamen.

En total, hi van participar 32 grups, de diferents mides i composicions, El jurat va repartir cinc premis. Els primers i segons classificats de millor gust van ser els grups Amics per sempre i Gaudiu de la paella. Els primers i segons amb millor presentació, Pop fiction i Camping gas. I, finalment, el reconeixement al grup més nombrós va ser per Les escales. S'hi podien presentar equips de mínim dues persones.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.