Comencen les obres de renovació de diversos carrers del poble

Les obres en tots aquests carrers han comportat nombrosos talls i canvis en la circulació, així com afectacions al trànsit en carrers de molt de pas de vehicles.

Obres de renovació al primer tram de la Raval de Sant Francesc
Obres de renovació al primer tram de la Raval de Sant Francesc

Durant les primeres setmanes de l'any, i especialment durant aquest mes de febrer, s'han posat en marxa les obres de renovació i adequació de diversos carrers de Riudoms que encara no s'havien executat.

Les primeres han estat les feines d'adequació del carrer de Sant Pau, que estan en marxa des de la tornada de les festes de Nadal. Com que la zona és totalment inaccessible en aquests moments als vehicles, s'han creat places de càrrega i descàrrega per a clients dels comerços d'aquest carrer i per als veïns, a les cantonades amb els carrers de Joan Salvadó i Badia i de Josep Massó Aguiló. També s'ha habilitat l'antic camp de futbol com a bossa d'aparcament provisional. A part d'aquest carrer, s'han posat en marxa també les obres d'alguns trams del nucli antic que quedaven per renovar, com la travessia Maragall, el primer tram de la raval de Sant Francesc i el primer tram de la Muralla de la Font Nova i l'encreuament amb la Raval. Per als dos primers, des de l'Ajuntament asseguren que es farà la mateixa solució constructiva que la resta del centre històric: plataforma única amb llamborda tallada. Per al segon, s'utilitzarà l'opció de voreres "remuntables" amb asfalt en el carril central. Les obres en tots aquests carrers han comportat nombrosos talls i canvis en la circulació, així com afectacions al trànsit en carrers de molt de pas de vehicles, com l'Avinguda Pau Casals o l'Avinguda Primer d'Octubre.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.