Comença una nova edició de la Ruta de Tapes Gaudí

Se celebrarà durant dos caps de setmana seguits: del 3 al 5 de març, i del 10 al 12 de març. Hi participaran nou establiments.

Restauradors participants a la ruta, juntament amb l'alcalde Sergi Pedret i la regidora Inma Parra
Restauradors participants a la ruta, juntament amb l'alcalde Sergi Pedret i la regidora Inma Parra

Aquest cap de setmana es posa en marxa una nova edició de la Ruta de Tapes Gaudí: l'onzena. Se celebrarà durant dos caps de setmana seguits, del 3 al 5 de març i del 10 al 12 de març, i hi participaran un total de nou establiments.

Ahir al vespre es van presentar les propostes gastronòmiques d'enguany, en un acte a la Sala Multiús on hi van participar tots els restauradors que en formaran part. Són la Cafeteria D'acord, Can Tendre, la Pizzeria Capricci, La Confiteria, K L'Eva, Sake Sushi, Om Tapes, Atura't i la Braseria Sant Antoni. Cada tapa anirà acompanyada d'una beguda i tindrà un cost de 3 euros. Segons l'establiment, l'horari serà diferent.

Per a les persones que participin a la ruta hi haurà dos premis possibles: d'una banda, el premi Sorteig 2.0, que es farà entre totes les persones que pengin la seva fotografia de les tapes amb el hashtag #tapesgaudi2023. La recompensa serà un val de 30€ a consumir en un dels establiments participants de l'onzena ruta. L'altre serà el Premi Estrella, que se sortejarà entre la gent que tasti totes les tapes de la ruta i voti quina és la millor. Fer-les totes també tindrà un altre recompensa: una ampolla d'oli de les oliveres dels espais públics municipals.

A l'acte també es va presentar el premi, realitzat per la Pastisseria Xocosave, amb què s’obsequiarà l’establiment que guanyi el reconeixement a la millor tapa.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.