Comença la Fira de l'Avellana i la Fira de St Llorenç

Cartell Promocional de la Fira
Cartell Promocional de la Fira

Enguany la Fira tindrà una durada de quatre dies ja que inclou la festivitat del dia 15 d'Agost.


Cartell Promocional de la Fira
Cartell Promocional de la Fira


Avui a les sis de la tarda s'obrirà el recinte al públic i es donarà el tret de sortida a la 31a edició de la Fira de l'Avellana i la 412a Fira de Sant Llorenç.L'acte inaugural tindrà lloc 2/4 de nou del vespre i anirà a càrrec del delegat de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Nin.


La primera activitat de la Fira, serà la Caminada Nocturna de les Llàgrimes de St Llorenç que organitza el CERAP i enguany arriba a la 6a edició.


Els visitants de la Fira podran visitar i comprar productes als estands dels diferents comerços relacionats amb la pagesia i l'alimentació, així com també visitar les diferents entitats que també hi tenen un lloc a fi de promocionar la seva activitat. Durant l'estona que estarà obert el recinte, també s'hi podran veure dins el recinte firal: actuacions de gegants i de castells, balls, exposicions, curses de portadors de sacs, torneigs, i molt més. Pels més joves, també hi haurà atraccions de fira.


L'acte de cloenda tindrà lloc el dilluns a les nou del vespre, per acabar es durà terme un cercavila i es donarà rom cremat als assistents.


Podeu seguir tota l'actualitat referent a la Fira en aquest portal i mitjançant les diverses publicacions que realitzarem a les xarxes socials.


Podeu veure el calendari de totes les activitats fent clic aquí.


Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.