L'Associació Romanesa organitza una jornada per celebrar la tradició romanesa a Riudoms

L'Associació Romanesa de Riudoms és una entitat que es va crear fa uns anys però que recentment ha obert una nova etapa, amb una nova junta al capdavant.

Danses tradicionals durant la festa a Sant Antoni
Danses tradicionals durant la festa a Sant Antoni

El Ziua Copilului és el Dia Universal de la Infància, i és un dia destacat a Romania, festiu a tot el país. És per això que l'Associació Romanesa de Riudoms va decidir escollir aquesta data per celebrar una festa de tradicions romaneses al parc de Sant Antoni.

Va ser un acte obert a tothom, amb especial presència de membres de la comunitat romanesa de Riudoms, on es van poder veure danses tradicionals romaneses, es van tastar menjar i begudes autèntiques d'aquest país i es van exhibir vestits tradicionals. A part, es van llegir també alguns poemes romanesos tradicionals. L'objectiu era donar a conèixer millor les arrels de la comunitat romanesa, així com les seves tradicions i gastronomia.

L'Associació Romanesa de Riudoms és una entitat que es va crear fa uns anys però que recentment ha obert una nova etapa, amb una nova junta al capdavant. El seu objectiu és donar a conèixer la cultura i les arrels d'una comunitat que fa anys que forma part del poble.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.