L'Associació de Jubilats celebra un dinar de germanor i assemblea general

L'acte es va haver de fer finalment al gimnàs de l'Escola Beat Bonaventura per culpa de l'amenaça de pluja.

El dinar, celebrat al gimnàs de l'Escola Beat Bonaventura
El dinar, celebrat al gimnàs de l'Escola Beat Bonaventura

L'Associació de Jubilats va celebrar el 18 de juny un dinar i assemblea general de socis que va agrupar unes 400 persones, i que va organitzar l'entitat amb el suport de l'Ajuntament de Riudoms. L'acte estava previst a Sant Antoni, un entorn que qualifiquen de "molt estimat per a tots els riudomencs". "Ens feia molta il·lusió que fos el lloc de la primera assemblea que realitzàvem la junta de Jubilats, que vam assumir aquest repte el 4 de novembre de 2021", expliquen des de la junta en un comunicat. Finalment, però, l'amenaça de pluja i l'aigua que va caure durant el matí van obligar a canviar d'escenari i portar-ho tot al gimnàs de l'Escola Beat Bonaventura, amb la col·laboració de part de la Brigada Municipal i els voluntaris. "Des d'aquí cal que donem les gràcies a l'equip de voluntaris, a la brigada, a la Junta, al batlle, al càtering 3J i a la direcció de l'escola per ajudar-nos a salvar la situació. I com no, a la paciència dels nostres socis que estaven esperant per poder entrar", expliquen.

Finalment, va poder arrencar el dinar que qualifiquen d'un "èxit", incloent un brindis "per tots els que ens han deixat, per als presents i per als que ens han precedit". Després es va celebrar l'assemblea, donant estat de comptes, resum d'activitats i d'excursions, entre altres qüestions. El final de festa va anar a càrrec del músic Paco Ramos.

Des de la junta aprofiten per convidar a tothom a veure les activitats, així com les excursions que hi ha preparades per al setembre a Osona i a Venècia, i a l'octubre a Portugal. "I moltes més que anirem preparant", expliquen.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.