Arrenca la V edició de la Ruta de Tapes Gaudí

Aquest divendres 4 de març arrenca la V edició de la Ruta de Tapes Gaudí, un esdeveniment gastronòmic on els bars i restaurants riudomencs ofereixen les seves propostes en forma de tapa.

Jesús Torres

Vitivinicultor

L’Avellaner, mousse d’avellana glacejat amb xocolata blanca, del Forn Rovira
L’Avellaner, mousse d’avellana glacejat amb xocolata blanca, del Forn Rovira

Del dia 4 fins al 6 i des del dia 11 fins al 13 de març, dos caps de setmana consecutius, es podran provar les diferents tapes d’inspiració gaudiniana als establiments del poble. Un any després de la quarta edició torna aquest certamen organitzat per l’Ajuntament de Riudoms on els consumidors podran degustar una tapa i una beguda per 2’5 €.

Seguint el model del 2015, un jurat anònim d’experts en la gastronomia seran els qui avaluaran la qualitat de les tapes de la Ruta. Entre les millors valorades, concediran un primer, un segon i un tercer premi. Els participants a la ruta podran optar al sorteig d’un val de 30 € per als restaurants i bars que participen a les Tapes Gaudí.

En l’edició d’aquest 2016 es torna a ampliar l’oferta de llocs on anar a degustar la tapa. La Taperia Cal Xavi, que ha obert recentment, el Pàdel Pergolas o El Rostidor són algunes de les novetats d’enguany. Entre les propostes de tapa, que s’han fet públiques mitjançant les xarxes socials, se’n poden trobar per a tots els gustos: de peix com l’entrepà de calamars amb salsa tàrtara del Bar d’Acord, de carn com la llesca de pa de vidre amb filet i foie del Restaurant La Mola o de postres com el sorprenent “Capritx amb pols d’estels” de la Cafeteria Fanny.

Des de www.FemSafareig.cat i L’Om, Revista de Riudoms, us animem a que compartiu les vostres fotografies de la Ruta de Tapes Gaudí a la xarxa social instagram amb l’etiqueta #Riudoms.

 

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.