L'Ajuntament impulsa activitats per a infants per aconseguir conciliar en dies festius locals

La pròxima activitat programada és pels dies 21 i 22 de desembre

L'activitat de conciliació que va tenir lloc el 27 de novembre (FOTO: Ajuntament de Riudoms)
L'activitat de conciliació que va tenir lloc el 27 de novembre (FOTO: Ajuntament de Riudoms)

L'Ajuntament de Riudoms ha impulsat noves polítiques de conciliació per a les famílies amb infants a les escoles riudomenques amb activitats en els mateixos centres educatius per poder passar unes hores mentre les famílies treballen. En concret, són activitats per a infants entre 3 i 12 anys per tal d’oferir una activitat als més petits de la família i per ajudar també a la conciliació de les famílies.

La primera activitat va ser durant el matí del dia 27 de novembre, dia sense classe per la Festa del Beat. Tenint en compte que molts ciutadans treballen fora del municipi i, per tant, no comptaven amb aquest dia festiu, es va celebrar un matí de màgia i clown a càrrec de l’animador Xaxi Xixarrus. Una activitat que es va celebrar durant el matí al pavelló del patí de l'escola Beat Bonaventura, fins a l'hora de dinar, com duraria un matí d'escola, i que va tenir molt bona rebuda. 

La pròxima activitat programada és pels dies 21 i 22 de desembre, quan els nens i nenes de Riudoms ja gaudiran de les vacances de Nadal, però les famílies generalment encara treballen. 

Per aquells dos dies, el consistori ha programat uns matins de jocs i tallers infantils. En aquest cas, la jornada tindrà lloc al Gimnàs de l’Escola Cavaller Arnau i s'allargarà els dos dies durant tot el matí.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.