Sergi Pedret, Ricard Gili i José Manuel Hernández, escollits consellers del Consell Comarcal del Baix Camp

L’alcalde Sergi Pedret (Junts per Riudoms) i els regidors a l’oposició Ricard Gili (ERC) i José Manuel Hernández (PSC) seran al llarg de tot el mandat consellers comarcals al Consell Comarcal del Baix Camp.

Foto de família dels 32 consellers comarcals(FOTO: Olivia Molet)
Foto de família dels 32 consellers comarcals(FOTO: Olivia Molet)

L’ens supramunicipal, format per un total de 33 consellers, serà governat per un pacte a tres entre Esquerra Republicana de Catalunya (que compta amb 11 consellers), Junts per Catalunya (amb 10 consellers)i el Partit dels Socialistes de Catalunya (amb 6 consellers). Joaquim Calatayud, alcalde de les Borges del Camp i de JxCat, seguirà sent el president de l’òrgan en els primers dos anys del mandat, mentre que en els següents dos anys la presidència recaurà a mans de Rosa Abelló, d’ERC i també de les Borges del Camp.

Pel que fa als regidors riudomencs, Sergi Pedret assumirà la vicepresidència executiva d’impuls de l’administració electrònica, i participació, retribuida en 22.800 euros bruts a l’any per una dedicació d’un 30%. Per la seva banda, Ricard Gili serà el portaveu del grup d’ERC-AM a l’ens, una tasca que serà retribuida amb 9.100 euros de sou brut anual per una dedicació d’un 15%.

En canvi, a diferència del que venia succeint en els últims anys, no hi haurà cap representant riudomenc a la Diputació de Tarragona, que serà presidida per la vicealcaldessa de Reus Noemí Llauradó.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.