Sergi Pedret i Isabel Gómez es repartiran l'alcaldia si guanyen les eleccions

Es presenten els dos candidats a l'alcaldia de Junts per Riudoms per a les pròximes eleccions municipals de 2023

Sergi Pedret i Isabel Gómez encapçalaran la co-candidatura de Junts per Riudoms
Sergi Pedret i Isabel Gómez encapçalaran la co-candidatura de Junts per Riudoms

L'actual alcalde Sergi Pedret Llauradó i la periodista Isabel Gómez Fargas seran els dos candidats a l'alcaldia de Junts per Riudoms per a les pròximes eleccions municipals de 2023. La fórmula de la candidatura s'aplicarà en un format de 2+2: en cas de guanyar els comicis, els dos primers anys serà alcalde l'actal batlle, Sergi Pedret, i els dos darrers assumirà el rol Isabel Gómez.

L'anunci de la co-candidatura es va fer el 2 de novembre, però va ser en un acte que va tenir lloc el dissabte 12 de novembre al Casal Riudomenc on van explicar el funcionament. Des de la formació política van destacar que el principal objectiu de la co-candidatura és "sumar lideratges i trencar motlles".

"La suma multiplica i aporta experiència, la suma ens porta a la col·laboració, la suma sempre és més, perquè sumant som millors i nosaltres venim a aportar el millor de cadascú", va manifestar Pedret durant l'acte. "Pensem en una co-candidatura buscant un nou model de lideratge: el lideratge distribuït o compartit. I això, no sols és trencador i suma, sinó que ens aporta agilitat, empoderament, innovació i corresponsabilitat", va afegir Isabel Gómez.

L'acte, que va ser presentat per l'actor Joan Maria Vidal, es va plantejar seguint un format de "late show" amb música en directe, una secció de ciència i un to desenfadat. Com a convidada, va comptar amb Míriam Nogueras, diputada de Junts al Congrés dels Diputats, que va voler posar en valor la nova co-candidatura: "la gent ha d'entendre que la feina que es veu no és la d'un sol alcalde o la d'un sol diputat o diputada, sinó la de tot allò que l'acompanya. El que anuncieu avui és l'equip, la força de les persones que treballen juntes".

En cas que Junts per Riudoms guanyi les eleccions municipals, Isabel Gómez es convertiria, l'any 2025, en la primera dona en assumir l'alcaldia de Riudoms.

Llicenciada en Publicitat, Relacions Públiques i Periodisme, amb un màster en Direcció de comunicació, el seu currículum suma onze anys d'experiència a l'empresa líder mundial del sector químic BASF, on actualment treballa gestionant programes de lideratge, acceleració de talent, diversitat i inclusió. La faceta professional de Gómez també beu de la seva llarga experiència com a esportista d'elit, ja que està vinculada des de fa anys al món del triatló i va participar, aquest mes d'octubre, en el Campionat del Món d'Ironman a Hawaii.

L'esdeveniment de Junts per Riudoms va donar el tret de sortida a la precampanya per a les eleccions municipals del proper 28 de maig ja que va ser el primer acte d'una formació política riudomenca per aquests comicis. De fet, Junts és la primera formació en anunciar els seus candidats a l'alcaldia de forma oficial.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.