Se celebra l'últim ple de l'Ajuntament del mandat 2019-2023

Amb aquest ple s'han acomiadat els regidors del PSC, Jose Manuel Hernández, de la CUP, Marta Bigas, i tres regidors de Junts, Judit Albesa, Jordi Domingo i Verònica Torres.

Elena Domingo

Periodista

Els regidors votant en l'últim ple del mandat
Els regidors votant en l'últim ple del mandat

Aquest dimecres a 3/4 de 2 del migdia s'ha celebrat l'últim ple de l'actual mandat a l'Ajuntament de Riudoms. És el ple que de manera popular es coneix com a "ple de la llàgrima", perquè en tots els pobles s'acomiaden els regidors que deixen la política municipal abans de la presa de possessió dels nous ajuntaments. En el cas de Riudoms, ha estat un ple ràpid i curt, d'uns 10 minuts de duració, on només s'han aprovat les actes dels plens anteriors que quedaven pendents i no s'ha fet cap discurs de comiat. Hi han assistit gairebé tots els regidors: només faltava el regidor d'Esquerra Arnau Salvat.

Amb aquest ple, s'acomiadaven el regidor del PSC, Jose Manuel Hernández, la regidora de la CUP, Marta Bigas, i tres regidors de Junts, Judit Albesa, Jordi Domingo i Verònica Torres.

Aquest proper dissabte, 17 de juny, es farà el ple de constitució del nou Ajuntament. A partir d’aquell dia, prendran possessió els regidors electes. D’Esquerra en repetiran 3 de 4: Ricard Gili, Carme Cros i Teresa Basora. També s’incorporaran Anna Moragas, Arnau Carbonell, Jordi Gallisà i Imma Mestre. I de Junts repetiran, però a l’oposició, Sergi Pedret, Inma Parra, Francesc Mestre i Josep Maria Bages. Les noves regidores d'aquesta formació política seran Isabel Gómez i Margarida Mallafrè. No hi haurà representació de cap altre partit.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.