Roben les estelades dels accessos al poble

La passada nit del dissabte 24 de maig van ser robades les banderes estelades dels accessos de Riudoms, que des de fa uns mesos no havien sigut canviades per la Brigada Municipal, tal i com va aprovar per moció el Ple Municipal.

Jesús Torres

Vitivinicultor

La nova bandera estelada (FOTO: Jesús Torres)
La nova bandera estelada (FOTO: Jesús Torres)



Aquesta passada nit de dissabte, les estelades que onejaven a les entrades de Riudoms van ser robades i els pals que les subjectaven, van ser trencats o inutilitzats, amb l'excepció de la de la rotonda de l'entrada des de la Carretera de Cambrils. Aquesta acció, que ha hores d'ara no ha sigut reivindicada, està sent estudiada per la Guàrdia Urbana de Riudoms que "està realitzant les gestions pertinents per si hi ha alguna possibilitat d’identificar els causants dels desperfectes i posar-ho en coneixement dels Mossos d’Esquadra", tal i com ha explicat el regidor d'Informació Eudald Salvat. Tot i aquests desperfectes, el regidor explica que les estelades seran restituïdes per l'Ajuntament en els propers dies per tal que aquestes "tornin a estar onejat en totes les entrades del nostre poble".

Actualització divendres 30 de maig, a les 20:00.

Tal i com va explicar l'Ajuntament, aquest matí la Brigada Municipal ha reposat totes les banderes estelades amb els seus respectius pals als accessos de Riudoms.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.