Riudoms a la llista de Salgado

Pertany a una llista de 140 municipis catalans que encara no han presentat la liquidació de 2010 al Ministeri d'Economia. Tot i que segons Josep Mª Cruset, l'Ajuntament ho presentarà aviat.

Fotografia de la Ministra d'Economia, Elena Salgado. (FOTO:Cedida)
Fotografia de la Ministra d'Economia, Elena Salgado. (FOTO:Cedida)
Fotografia de la Ministra d'Economia, Elena Salgado. (FOTO:Cedida)
Fotografia de la Ministra d'Economia, Elena Salgado. (FOTO:Cedida)


El proper mes d'octubre tots els municipis que no hagin presentat la liquidació corresponent no rebran part dels diners que reben del Ministeri.
L'executiu espanyol ha assegurat que es limita a aplicar la llei d'economia sostenible aprovada al febrer i en vigor des del març. Tot i així el Ministeri ha informat que retindrà els diners pertanyents a aquests municipis fins que aquests no enviïn la documentació necessària i per tant, els municipis no perdran aquests ingressos sinó que no els obtindran fins que no regularitzin la seva situació.
Segons l'executiu, els pobles que es troben en aquesta circumstància han tingut diverses oportunitats per resoldre-ho i no ho han fet. El termini finalitzava el passat 31 de març però va ser ampliat fins al 31 de juliol, també se'ls va enviar una carta informant als alcaldes de la situació.

Segons Josep Mª Cruset, l'Ajuntament de Riudoms ja té la liquidació preparada per entregar i no ho ha fet abans perquè per això és necessària la cel·lebració d'un Ple amb convocatòria extraòrdinaria, fet que segons Cruset seria una despesa afegida a les arques municipals. L'executiu local ha preferit esperar a la convocatòria del proper ple que tindrà lloc el dia 6 d'octubre i així poder trametre de manera imminent la documentació necessària al Ministeri un cop realitzada la sessió plenària.

Josep Mª Cruset ha afirmat que el Ministeri té coneixement de la situació i per tant al municipi no li afectarà en res la mesura.

Llista de Municipis que encara no han presentat la liquidació (Font: Diari Ara - www.ara.cat)

Resteu pendents a més informació.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.