El president Pere Aragonès visita Riudoms i es reuneix amb representants de pagesos de la comarca

Durant la reunió es va parlar sobre la situació de sequera i les mesures que s'estan treballant per garantir l'aigua per al reg agrícola.

Imatge de la trobada d'Aragonès amb els pagesos
Imatge de la trobada d'Aragonès amb els pagesos

Dijous 29 de febrer el president de la Generalitat, Pere Aragonès, es va reunir amb representants de pagesos de Riudoms i del Baix Camp, acompanyat de l'alcalde Ricard Gili. Durant la reunió es va parlar sobre la situació de sequera i les mesures que s'estan treballant des de la Generalitat per garantir l'aigua per al reg agrícola a curt i mig termini. També es van parlar altres qüestions com les ajudes econòmiques.

La trobada es va fer a les Escoles Velles i hi van participar tres pagesos: Josep Zacaries Ferré, membre de la permanent comarcal d’Unió de Pagesos i president de la Cooperativa de Riudoms, Francesc Baiges, també d’Unió de Pagesos i president de la Cooperativa de Montbrió, i Jordi Castellnou, coordinador comarcal d’Unió de Pagesos i pagès afincat a Vandellòs. També hi van assistir el delegat de la Generalitat al Camp de Tarragona, Àngel Xifré, la directora del Departament d’Acció Climàtica a Tarragona, Glòria Tibau, i el president del Consell Comarcal i alcalde de Riudecanyes, Ernest Roigé.

El mateix dia, i després d'aquesta trobada amb els representants dels pagesos, Pere Aragonès es va quedar a Riudoms per un acte intern del seu partit, que es va fer també a la Sala d'Actes de les Escoles Velles.

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.