Polèmica per una subvenció de la Diputació a l'Escola de Música

Una subvenció per a l'Escola de Música per part de la Diputació de Tarragona es converteix en polèmica després d'haver estat denegada i, finalment, aprovada.

Elena Domingo

Periodista

Documents que segons l'Ajuntament acrediten la subvenció (FOTO: Cedida)
Documents que segons l'Ajuntament acrediten la subvenció (FOTO: Cedida)
Documents que segons l'Ajuntament acrediten la subvenció (FOTO: Cedida)
Documents que segons l'Ajuntament acrediten la subvenció (FOTO: Cedida)


En un comunicat de premsa, el grup municipal d'ERC va denunciar fa dues setmanes que l'Escola de Música de Riudoms havia quedat exclosa de les subvencions per a les escoles de música de titularitat municipal de la demarcació de Tarragona. Unes subvencions que otorga la Comissió de Serveis d'Assistència al Ciutadà (SAC- Cultura), i que es refereixen al curs 2012-2013. Segons el grup municipal, d'entre les 27 escoles que s'hi van presentar, es van repartir 250.000€ entre diferents escoles municipal del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i El Vendrell, però l'Escola de Música de Riudoms va ser l'única a quedar-ne exclosa perquè l'Ajuntament va lliurar la sol·licitud fora de termini.

Des de l'Ajuntament s'ha assegurat que es va al·legar la resolució inicial i que, finalment, s'ha otorgat la subvenció. "En cap cas l’Escola de Música ha perdut aquests diners, la Diputació de Tarragona ha fet una aportació per aquest concepte de 10.500€ i, per tant, no hi haurà cap tipus de repercussió en les quotes dels alumnes", assegura el regidor de Cultura, Eudald Salvat.

Des d'ERC valoren positivament la notícia i asseguren que ja confiaven que, en posar-ho en coneixement dels mitjans locals i dels ciutadans, els diners es podrien arribar a recuperar. "Valorem que l'errada administrativa s'hagi pogut solventar, ja que la bossa de subvenció estava totalment adjudicada, i per descomptat, valorem positivament que la publicació de la notícia el passat novembre hagi contribuït a revertir la situació que mai s'hauria d'haver produït", assegura Francesc X. Lázaro, del grup municipal d'ERC-AM.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.