Per què votar l'equip de Convergència i Unió?

CiU Riudoms

vot_-01.jpg
vot_-01.jpg
Aquest diumenge proper és molt important. A primera hora del matí les urnes seran a punt per escoltar la teva veu i sumar-la a la de tots els riudomencs per decidir el futur del nostre poble.

L’any 2011 ens vau donar un ampli suport que ens va permetre configurar un govern sòlid d’onze regidors totalment dedicat a Riudoms. Aquella decisió dels veïns va ser clau per aconseguir la transformació actual del nostre poble.

Durant aquests quatre anys, els onze membres de l’Equip de Govern han estat al vostre costat, treballant intensament amb humilitat, escoltant a la gent i buscant solucions als problemes de tots i cadascun dels veïns del nostre poble.

Som conscients que ens ha quedat feina per fer. Precisament, aquesta és una de les motivacions per tornar-vos a demanar la confiança.

A més a més, oferim un equip amb la justa combinació d’experiència i renovació. Un equip totalment engrescat per treballar amb rigor i ben preparat per gestionar el poble de Riudoms.

Per altra banda, ens oferim als veïns amb un programa extens i detallat. Un programa fruit de la participació directe de més de 500 riudomencs en les diferents reunions de treball i trobades geogràfiques en diferents espais del poble. A més, de les aportacions fetes per 34 entitats i associacions locals i de múltiples col·lectius del poble.

http://issuu.com/ciu_riudoms/docs/programa_2015

I ens atrevim a proposar un programa d’aquestes característiques, amb l’aval de la feina feta durant aquests quatre anys. Una feina que ha arribat a tots els espais del poble i a tots els riudomencs sense distinció. Una feina que a més, l’hem fet sense posar en risc la salut econòmica de l’Ajuntament, a la vegada que hem reduït en un milió d’euros l’endeutament municipal.

http://issuu.com/ciu_riudoms/docs/memoria_2015

I tot això, sense perdre de vista la contenció fiscal que hem aplicat per evitar augmentar la pressió dels tributs sobre els veïns de Riudoms.

Així doncs, diumenge, durant onze hores, els riudomencs tenim la responsabilitat de decidir el futur del nostre poble. La teva opinió és important, tu també decideixes quin poble vols per als pròxims quatre anys.

A primera hora del matí, les urnes estaran completament buides. Tot estarà per fer. És per això que us demanem que diumenge ens dediqueu cinc minuts perquè nosaltres puguem treballar amb tu els pròxims quatre anys.

L'equip de Convergència i Unió de Riudoms

22 de maig de 2015

L'equip de la candidatura de CiU (FOTO: Cedida)
L'equip de la candidatura de CiU (FOTO: Cedida)


 

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.