Per què votar ERC-Avancem-Acord Municipal?

[mudslide:flickr,0,,0,1,s,center]Per què ERC és el pal de paller del sobiranisme i de la regeneració democràtica a Catalunya. I ara, també ho vol ser a Riudoms. Per això suma a la seva candidatura el socialisme catalanista d’Avancem amb qui compartim ideals i compromís. Sumem esforços per un projecte transversal. L’objectiu és clar: enfortir el projecte nacional i el riudomenc

ERC-Avancem

vot_-04.jpg
vot_-04.jpg
.
Per què la gent d'ERC no s'ha doblegat mai. Perquè portem molts anys treballant per canviar el panorama tant uniforme que hi ha al municipi. Per què sempre hem donat la cara i hem proposat alternatives a una manera poc plural i transparent. Per què, fins i tot, en aquest darrers quatre anys, amb l'amplíssima majoria de CiU, els dos regidors en l'oposició hem continuat presentant propostes en forma de mocions (54 mocions), al·legacions als pressupostos (9) i a les ordenances fiscals (12), preguntes i precs, que han fiscalitzat la feina de l'equip de govern. Perquè hem denunciat al Síndic de Greuges la poca transparència del govern, no contestant instàncies i negant-nos drets fonamentals que tenim com a regidors.
Per què som garantia d'èxits. Perquè amb les mocions presentades per ERC-AM i el recolzament del PSC (solament així es pot aconseguir), hem fet que el govern municipal de CIU hagi renovat i actualitzat la plana web de l'Ajuntament, incorporant el portal de transparència i fent publicar els comptes de l'Ajuntament, la composició del govern, les retribucions dels regidors i altra informació bàsica per entendre el funcionament i despeses de l'Ajuntament.
Per què amb les les mocions presentades per ERC-AM i el recolzament del PSC, hem aconseguit agafar el compromís de crear un consell de redacció pel butlletí municipal que farà que el BIM deixi de ser una eina propagandista de l'equip de govern i informi de temes d'interès pels riudomencs garantint la pluralitat i transparència dels mitjans de comunicació públics de Riudoms.
Per què amb les mocions presentades per ERC-AM i el recolzament del PSC, hem aconseguit agafar el compromís de redactar un Reglament Orgànic Municipal (ROM), que l'eina que regula les relacions entre l'Ajuntament i els ciutadans i entitats.
Per què amb les mocions presentades per ERC-AM i el recolzament del PSC, hem marcat l'agenda d'altres partits polítics locals, incorporant als seus programes propostes ja realitzades, conceptes com la tarifació social, les ajudes en emprenedoria, fixar una taxa pels habitatges desocupats en mans de les entitats bancàries, de realitzar l'Agenda 21 o de redactar un nou Pla d'Ordenació Urbanístic Municipal (POUM).
Per què volem fer sentir totes les veus de Riudoms, que aflorin tots els colors que tenim. Un Riudoms pensat entre tots segur que serà un Riudoms millor. Per què en les societats plurals, l’alternança i el canvi són un valor. No canviar per canviar, sinó canviar per millorar, per fer córrer l’aire, per repensar. Per què no podem jugar-ho tot a una única carta. Per què massa poder en unes úniques mans no acostuma a ser bo per a ningú.
Per què tenim l’oportunitat de bastir un nou ajuntament, obert i transparent que reti comptes als ciutadans i que sàpiga involucrar-los en la presa de decisions. El compromís amb el bé comú ens guia en el propòsit de forjar un Riudoms socialment avançat, amb un govern i una democràcia oberta, representativa, participativa i directa.

Per què us oferim un extens programa, recollit del batec de més de 400 ciutadans, que amb les seves aportacions i reflexions en els darreres mesos. Per què el nostre programa de govern, que s’estructura sobre sis eixos fonamentals: Riudoms transparent, Riudoms cohesionat, Riudoms Emprenedor, Riudoms Sostenible, Riudoms Associatiu i Riudoms Barri a Barri. Per què neix amb un objectiu clar: millorar la qualitat de vida dels riudomencs. Perquè volem construir un Riudoms optimista on valgui la pena viure-hi, un Riudoms plural que enforteixin el sentiment d’identitat i pertinença. En definitiva, perquè volem un Riudoms que projecti els millors valors democràtics i que lluiti per fer-se un nom i un lloc propi en un nou país, sempre al servei de les persones.

http://locals.esquerra.cat/riudoms/documents/categoria/programa-municipals-2015-2019

 

nova politica

obrir finestres  pressupostos municipals

emprenedors primer persones

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.