Marta Bigas Ventura pren possessió com a nova regidora de l'Ajuntament de Riudoms

En el discurs de presa de possessió, la nova regidora es va comprometre a treballar pel benestar, la igualtat i la independència als Països Catalans sense renunciar als principis republicans

Marta Bigas
Marta Bigas

Durant la celebració del ple municipal del passat 17 de novembre, Marta Bigas Ventura va prendre possessió del càrrec de regidora de l'Ajuntament de Riudoms. Així, Bigas es converteix en la portaveu i única regidora del grup municipal de la CUP en substitució d'Enric Jódar Ciurana, que va anunciar que es retirava del càrrec per motius personals i que va formalitzar la seva renúncia en el ple del dia 29 de setembre.

En el discurs de presa de possessió, la nova regidora es va comprometre a treballar pel benestar, la igualtat i la independència als Països Catalans sense renunciar als principis republicans.

Marta Bigas, membre de l'assemblea local de la CUP Riudoms, va ocupar el tercer lloc a la llista de la formació cupaire a les eleccions municipals de 2019, darrere d'Enric Jódar, que era el cap de llista, i Rosa Pujol, que ocupava el segon lloc. La nova regidora ocuparà el càrrec fins a la celebració de les properes eleccions el 28 de maig de 2023.

En el ple municipal del 17 de novembre també es va aprovar una nova modificació -la setena- de crèdits del pressupost de l'Ajuntament per a l'exercici 2022, el full d'apreuament de finca afectada pel Pla especial de reforma interior "PERI 3 Ampliació parcel·les Ferrant", i el reconeixement extrajudicial de crèdits 2021. El 24 de novembre es va convocar una nova sessió extraordinària amb un únic punt de l'ordre del dia: l'aprovació de la vuitena modificació de crèdits del pressupost municipal.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.