Lluís Aragonès, mencionat en un pressumpte cas de corrupció

El passat 4 d'agost, el mitjà delCamp.cat publicava una notícia sobre la imputació de Tomàs Bigorra per un delicte de malversació de fons públics. El republicà Bigorra explicava que tan sols havia fet les mateixes activitats que els seus antecessors, entre els quals, el riudomenc Lluís Aragonès.

aragonès.jpg
aragonès.jpg
Tal i com va explicar delCamp.cat, el Jutjat d'instrucció número 4 de Tarragona ha obert diligències prèvies contra Tomàs Bigorra, portaveu d'Esquerra Republicana a la Diputació de Tarragona i alcalde de Vilaplana, i li imputa un presumpte delicte de malversació de cabals públic de la Diputació de Tarragona. El ministeri públic ha investigat l’ús dels diners que rebia el grup polític d'Esquerra a la Diputació, al voltant d’uns 20.000 euros l’any, després que el mateix partit hagués posat en coneixement de la Fiscalia els fets, i aquesta ha trobat indicis de delicte.

Tomàs Bigorra, que és diputat provincial des de l’any 2004, va afirmar que quan va arribar va trobar que les coses es feien així; en aquell moment els diputats provincials eren el riudomenc Lluís Aragonès i l'actual número tres del partit, Lluís Salvadó.

Lluís Aragonès (FOTO: www.esquerra.cat)
Lluís Aragonès (FOTO: www.esquerra.cat)


Lluís Aragonès, que va ser diputat provincial de Tarragona durant la legislatura del 1999-2003,  ha explicat a FemSafareig.cat que durant el seu pas per la Diputació de Tarragona, la retribució econòmica corresponent al Grup Polític d'ERC es va fer servir en tot moment per sufragar despeses vinculades al funcionament de la política municipal com jornades de formació internes, conferències, trobades, edicions, etc. Aragonès també ha explicat que en aquell moment part del sou dels càrrecs electes dels republicans es destinava al finançament del partit, com per exemple en el cas de l'Ajuntament de Riudoms "els regidors d'ERC sempre hem lliurat a la secció local d'ERC la retribució que tenim com a grup municipal i per assistències".  L'exdirigent republicà assegura que està convençut que "quan sigui l'hora, es desfarà aquest malentès envers Tomàs Bigorra".

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.