L'Institut Joan Guinjoan, espai per la votació del 9 de novembre

Durant aquesta semtana, la Generalitat de Catalunya ha anat explicant els detalls del procés participatiu que tindrà lloc el 9 de novembre. Aquesta nova iniciativa, comporta la redefinició d'alguns aspectes, com ara els punts de vot.

Jesús Torres

Vitivinicultor

L'INS Joan Guinjoan (FOTO: Cedida)
L'INS Joan Guinjoan (FOTO: Cedida)
Urnes pel 9N (FOTO: cedida)
Urnes pel 9N (FOTO: cedida)


La Generalitat ha previst que en les poblacions on hi tingui espais de titularitat pròpia, com són els instituts de secundària públics, s'habilitaran per recollir les votacions del procés participatiu que es durà a terme el proper 9 de novembre.

D'altra banda, les escoles públiques, que és on a Riudoms generalment es diposen els espais de votació, són de titularitat municipal. Com ha explicat la Generalitat durant aquesta setmana, la primera opció ha sigut escollir els espais propis. Tan sols s'han escollit espais municipals en els nuclis on no es disposava d'un espai de la Generalitat.

La direcció de l'Institut Joan Guinjoan ja va rebre les instruccions la setmana passada des del Departament d'Ensenyament. Tal i com ha explicat la directora del centre, M Tesa Molas, ja estan treballant en preparar els espais per a la votació i que "l'Institut tindrà un equip de voluntaris que vetllarà per les instal·lacions del centre".

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.