L’independentista Jordi Puig, de “Rodant fins la República”, passa per Riudoms

Jordi Puig, independentista que està recorrent els Països Catalans amb la seva cadira de rodes, va passar aquest passat dilluns per Riudoms.

Jesús Torres

Vitivinicultor

Jordi Puig va animar als assistents a continuar amb la lluita (FOTO: Jesús Torres)
Jordi Puig va animar als assistents a continuar amb la lluita (FOTO: Jesús Torres)

El colomenc Jordi Puig, arran de la repressió que va generar l’Estat Espanyol després de l’1 d’octubre va decidir aportar el seu granet de sorra a tots els actes de suport que es generaven arreu del país. Puig, destacat independentista des de la dècada dels 80 que va ser acusat i condemnat a presó per pertinença a banda armada tot i que després va ser absolt pel Tribunal Europeu de Drets Humans, ha començat la seva travessia pels Països Catalans des de fa uns mesos. Podeu seguir la seva campanya a: @cami_República

Aquest passat dilluns va arribar a Riudoms, on va ser rebut per membres de la secció local de l’Assemblea Nacional Catalana al Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar. Jordi va agrair el suport dels riudomencs que el van rebre i va fer una crida a continuar lluitant per la causa independentista “cadascú com pugui, fent de les nostres debilitats les nostres fortaleses”.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.