Les finances municipals marquen el Ple d’octubre

En el Ple Municipal del mes d’octubre es van parlar de diversos temes, tots aprovats per unanimitat dels tres grups, entre els quals destaquen les finances municipals.

Ajuntament de Riudoms (FOTO: Gilbert Molons)
Ajuntament de Riudoms (FOTO: Gilbert Molons)
En aquest apartat es va aprovar la liquidació del pressupost de l’Ajuntament i del Patronat de la Fira de l’Avellana del 2012 ja que s’havien de tenir en compte les despeses i ingressos pendents, i el qual ha tingut un romanent de tresoreria positiu en 26.454,68€. Segons el regidor d’informació Eduald Salvat això es deu a una contenció de la despesa i una bona gestió ja que les despeses foren menors de les esperades.

Ajuntament de Riudoms (FOTO: Gilbert Molons)
Ajuntament de Riudoms (FOTO: Gilbert Molons)


Tanmateix també es va aprovar el marc pressupostari 2014-2016 que el govern de l’Estat obliga a tenir per tal de definir les despeses futures de l’Administració Municipal. Salvat apunta que aquest serà ampli per permetre ajustar-lo quan es coneguin les subvencions definitives.

Al mateix Ple Municipal es van decidir quines seran les festes locals per l’any vinent: divendres 25 de juliol (Festa Major de Sant Jaume) i dilluns 24 de novembre (Festes del Beat Bonaventura).

A més a més es va aprovar la bandera de Riudoms que ja s’havia parlat al Ple Municipal anterior ja que no s’hi ha presentat al·legacions. Pel que fa les mocions es va aprovar un suport institucional de l’Ajuntament a la comunitat educativa balear.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.