L'ANC proposa un compromís independentista a les candidatures municipals

Riudoms per la Independència - Assemblea Nacional Catalana va proposar un compromís en el marc de la campanya "Els ajuntaments per la independència" a les candidatures riudomenques per a les eleccions municipals d'aquest 24 de maig.

Jesús Torres

Vitivinicultor

ajuntament.jpg
ajuntament.jpg
Els representants de l'ANC i de les candidatures (FOTO: Riudoms per la Independència)
Els representants de l'ANC i de les candidatures (FOTO: Riudoms per la Independència)


La signatura pública va tenir lloc aquest passat dimecres 29 d'abril a la sala d'actes de la Casa de Cultura. Dels partits polítics que concorren a aquests comicis, CiU, ERC-Avancem i la CUP, van accedir a signar públicament aquest compromís. Aquest document recull diversos punts del full de ruta de l'ANC com el suport a l'Associació Catalana de Municipis, donar suport al sentit plebiscitari de les eleccions del 27 de setembre, posar-se a disposició del Govern de la Generalitat en cas de majoria independentista i la participació a l'Assemblea de Càrrecs Electes en cas de supressió de les institucions catalanes.

Durant l'acte, la coordinadora local Cristina Montalvo, va fer una crida als partits riudomencs a que segueixin treballant per la independència del país i que s'aposti per una llista unitària. Els representants dels partits, Josep M Cruset, Marcel·lí Garriga i Pere Campíñez, van mostrar el seu suport a la iniciativa i van signar públicament el document.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.