L'Ajuntament instal·la un panell electrònic informatiu a la plaça de l’Església

El panell entrarà en funcionament en els propers dies i, segons l'Ajuntament, permetrà potenciar la difusió de campanyes de promoció comercial, la programació cultural i festiva, i la informació d’interès ciutadà.

Elena Domingo

Periodista

Imatge del panell informatiu (FOTO: Cedida)
Imatge del panell informatiu (FOTO: Cedida)
Imatge del panell informatiu (FOTO: Cedida)
Imatge del panell informatiu (FOTO: Cedida)


Ahir al matí, l'Ajuntament va col·locar una pantalla informativa a la plaça de l'Església, al costat de l'estructura que dóna accés a la cisterna i al refugi. El cost d'instal·lació d'aquest panell és de 21.500€, dels quals 19.000€ han estat subvencionats per la Diputació de Tarragona. Està previst que entri en funcionament en els propers dies i que estigui sempre operatiu.

El panell recollirà la mateixa informació que es fa arribar a través d'altres canals de comunicació de l'Ajuntament (web, xarxes socials i l'aplicació per a mòbils eBando), però permetent la difusió a ciutadans que no fan servir Internet, Facebook o Twitter. Segons l'Ajuntament, s'ha optat per aquest sistema perquè "permet facilitar informació visual a l’enorme quantitat de persones que passen per aquest punt del poble  i per tant, potenciar la capacitat de difusió de les campanyes de promoció comercial, la programació cultural i festiva, així com la informació d’interès ciutadà". Des del consistori asseguren que l'actualització es pot fer de manera senzilla via telemàtica.

La instal·lació d'aquest panell informatiu era una proposta que es recollia al programa electoral de CiU Riudoms per a la legislatura 2011-2015, i que es va tornar a incloure al programa per la legislatura següent, 2015-2019.

L'Ajuntament, a Instagram

Des d'aquesta setmana, l'Ajuntament disposa també de perfil a la xarxa social Instagram. Aquesta xarxa social, utilitzada per compartir fotografies i vídeos, se suma a la resta de xarxes socials que utilitza el consistori des de finals de març: Facebook i Twitter.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.