L'Ajuntament de Riudoms ja disposa d'administració electrònica

L'Ajuntament utilitza la proposta anomenada E-TRAM,  un mòdul de gestió municipal de sol·licituds i tràmits per Internet integrat a la plataforma del Consorci AOC.

FOTO: (Logotip corporatiu E-TRAM)
FOTO: (Logotip corporatiu E-TRAM)
D'ara en endavant els usuaris de la pàgina web www.riudoms.cat hi trobaran un servei afegit que els hi permetrà realitzar fins a setze tràmits i/o sol·licituds entre els quals s'hi troben realitzar una instància genèrica o fins hi tot la inscripció a les escoles bressol municipals. Podeu consultar el llistat de tràmits disponibles clicant aquí, a més a més, el llistat de tràmits es pot ampliar segons les necessitats de cada consistori.

FOTO: (Logotip corporatiu E-TRAM)
FOTO: (Logotip corporatiu E-TRAM)


El mòdul E-TRAM permet als Ajuntaments tenir un servei d'administració electrònica a l'abast sense haver de desenvolupar un propi sistema integrat a la seva pàgina web, aquest fet redueix la complexitat tècnica d'implantació del  i permet gaudir d'aquest servei a tot tipus de municipis.

Per tal de realitzar els tràmits és necessari disposar d'un certificat digital personal, el més comú és el certificat integrat amb el DNI electrònic però l'obtenció del certificat també es pot tramitar a través d'altres autoritats de certificació com ara el CATCERT.

 

 

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.