La CUP Riudoms fa pública la llista electoral, el codi ètic i el pressupost de campanya

La llista serà encapçalada per Pere Campíñez, Roser Torres i Enric Jódar

Foto de grup de la CUP Riudoms (FOTO: CUP Riudoms)
Foto de grup de la CUP Riudoms (FOTO: CUP Riudoms)
Foto de grup de la CUP Riudoms (FOTO: CUP Riudoms)
Foto de grup de la CUP Riudoms (FOTO: CUP Riudoms)


La CUP Riudoms ja ha fet pública la llista amb la qual concorrerà a les properes eleccions municipals del 24 de maig. Sota el lema de 'Capgirem Riudoms', la formació política vol obtenir representació a l'Ajuntament de Riudoms per tal que es puguin tractar tots els temes que afecten a la política municipal. Les persones que confeccionaran aquesta candidatura són:

1. Pere Campíñez Salas
2. Roser Torres Sanz
3. Enric Jódar Ciurana
4. Bibiana Tell Sentís
5. Ernest Arce Alcarraz
6. Mariona Ferrant Pujol
7. Fausto Sans Sabaté
8. Rosalia Pallarès Serra
9. Jaume Gili Ferré
10. Neus Martí Llurba
11. Albert Gras Civit
12. Josep M Virgili i Ortiga
13. Cesca Jansà Perelló

Suplent:
- Roger Fortuny Badet

En un acte obert a la Plaça de l'Om, la CUP va exposar el seu codi ètic, que remarca la limitació de mandats entre els càrrecs electes, la no duplicitat de càrrecs, la renúncia de sou, la transferència dels ingressos i la transparència individual i col·lectiva. Segons expliquen, la seva voluntat és "retornar la política a la ciutadania" i entenen "la participació representativa en la política municipal com una vocació de servei públic". Per això, en el codi ètic hi ha una renuncia a les retribucions personals en busca de la desprofessionalització de la política municipal.

Durant l'acte també es va presentar el pressupost de campanya, d'uns 1700 euros, i es va explicar que es vol finançar a través d'aportacions personals i amb independència d'entitats financeres. La CUP Riudoms està treballant  participativament en la confecció del programa polític mitjançant actes oberts cada dilluns i cada dimecres de 20:00 a 22:00. En les properes setmanes es presentaran les conclusions d'aquestes sessions.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.