Junts per Riudoms anuncia tots els noms de la seva candidatura pel 28-M

L'equip acompanya Pedret i Gómez que, en cas de guanyar les eleccions, es repartirien l'alcaldia

Fotografia de l'equip de Junts gairebé al complet. exceptuant els últims cinc noms de la llista FOTO: Junts per Riudoms
Fotografia de l'equip de Junts gairebé al complet. exceptuant els últims cinc noms de la llista FOTO: Junts per Riudoms

En els últims dies Junts per Riudoms ha desvetllat els noms que faltaven per completar la llista per a la seva candidatura a les eleccions del 28 de maig. 

Primer es va explicar que Sergi Pedret i Isabel Gómez compartirien lideratge en una co-candidatura. Després es van desvetllar els noms d'Inma Parra, Francesc Mestre, Margarida Mallafré, Glòria Toda, Guillem Guinjoan, Javi Iglesias i Josep Maria Bages, com a membres de la candidatura.

En les últimes setmanes, la formació ha acabat d'anunciar la resta de persones que en formaran part, fins a un total de 23. Els noms s'han anat desvetllant de manera gradual i per blocs. Primer es va explicar que els regidors Judit Albesa i Jordi Domingo, actuals responsables de les àrees d'Educació i Benestar Social, i d'Hisenda i Urbanisme respectivament, serien a la llista. També es va anunciar el fitxatge de Pep Fargas, diplomat en Ciències Empresarials i professional del sector bancari des de fa més de 30 anys, i de l'Eric Domènech, auxiliar tècnic veterinari i discjòquei amateur. Pocs dies després es coneixia el fitxatge de Gisela Mimbrero, infermera, dietista i vicepresidenta de l'Associació Catalana d'Infermeria Pediàtrica; Marc Salomó, llicenciat en Geografia i Ordenació del territori, agent immobiliari i professor de secundària i batxillerat; Núria Mas, administrativa, comptable i regidora a l'Ajuntament de 2019 a 2022; Andrea Toridica, encarregada d'una empresa de jardineria; i Aida Gispert, cap local de la JNC Riudoms i treballadora administrativa en una empresa de fruits secs.

Els últims noms a anunciar-se han estat els de Salvador Gras, sostdirector d'un hotel-restaurant amb experiència com a cap de restauració i cuina; Jordina Carbó, estudiant del Grau en Educació Primària Bilingüe i monitora de l'Esplai Riudomenc; Marçal Mas, diplomat en Ciències Empresarials, professional de la banca i vicepresident del Club Pàdel i Tennis Riudoms; Adam Ouali, estudiant del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Automatització i Robòtica Industrial, membre del CERAP i participant del Centre de Cultura Islàmica de Riudoms; i Verònica Torres, actual regidora de Cultura i Festes de Riudoms.

A Junts asseguren que l'equip que presenten és "un equip transversal i multidisciplinar que busca convertir-se en un reflex de la realitat social del poble". El defineixen com un equip format per 23 persones en total, "de perfils, edats i orígens diferents", amb un denominador comú: "Oferir la millor aposta pel futur de Riudoms, per caminar cap un poble amb capacitat inversora i potencial econòmic".

Tots ells s'uneixen a l'equip liderat per Sergi Pedret i Isabel Gómez que, en cas de guanyar les eleccions, es repartirien l'alcaldia: dos anys cadascú.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.