Junts per Riudoms anuncia quatre noms més de la llista per a les eleccions municipals

Fins ara, la formació havia anunciat els primers nou noms de la llista, però amb els actuals, la xifra s'eleva fins a tretze.

Junts per Riudoms
Junts per Riudoms

Junts per Riudoms va anunciar ahir al vespre quatre noms més de la llista per a les eleccions municipals del maig de 2023. Fins ara, se'n sabien un total de nou, però amb els actuals, la xifra s'eleva fins a tretze.

Les dues cares més noves són les de Josep Maria Fargas i Èric Domènech. Fargas és diplomat en Ciències Empresarials i treballa al sector bancari des de fa més de 30 anys. També és aficionat a l'hoquei i a buscar bolets. Asseguren que és "una persona amb les idees clares, experiència i responsable que aposta per aquest projecte i per seguir dibuixant un Riudoms amb potencial econòmic i capacitat inversora". Domènech és auxiliar tècnic veterinari i treballa a una empresa local. És amant dels animals i fa de DJ en el seu temps lliure, produeix la seva pròpia música i entrena crossfit. Des de la formació el defineixen com "un jove amb energia i ganes d’aportar noves idees i propostes per l’oci riudomenc".

Els altres dos noms anunciants són els de dos regidors de l'actual equip de govern: Judit Albesa, actual regidora de les àrees d'Educació i Benestar Social, i Jordi Domingo, regidor d'Hisenda i Urbanisme.

Aquests quatre noms se sumen als ja anunciants anteriorment: Sergi Pedret, Isabel Gómez, Inma Parra, Francesc Mestre, Margarida Mallafrè, Guillem Guinjoan, M. Glòria Toda, Javi Iglesias i Txema Bages.

Des de Junts asseguren: "Tots junts volem dibuixar el Riudoms dels pròxims anys i tenim l’experiència i l’energia per fer-ho. L’equip continuarà creixent amb la il·lusió de treballar per Riudoms".

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.