Junts dona a conèixer l'equip per a les properes eleccions municipals en una clotxa popular

Aproximadament 250 persones van assistir a l'acte, on es va anunciar quin número dins de la llista ocuparien cadascun dels membres de la candidatura.

Els membres de la candidatura de Junts a l'escenari
Els membres de la candidatura de Junts a l'escenari

Junts per Riudoms va organitzar el passat diumenge 16 d'abril una clotxa popular a la plaça petita per presentar l'equip que forma part de la candidatura per a les properes eleccions municipals, amb la participació d'unes 250 persones. Era la novena edició d'aquest esdeveniment, després d'uns anys aturada per culpa de la pandèmia. L'organització va destacar l'èxit d'assistència, ja que en anys anteriors, a la clotxa popular hi assistien un centenar de persones.

Tot i que els noms que formen part de la llista ja es van anunciar prèviament, no s'havia fet públic encara l'ordre que seguirien. En primer lloc, hi haurà el Sergi Pedret i la Isabel Gómez, co-candidats a l'alcaldia que ocuparan el número 1 i el número 2 respectivament i que, en cas de guanyar les eleccions, es repartiran l'alcaldia dos anys cadascú: els primers dos anys seria alcalde el Pedret i els dos següents, Gómez. A partir d'aquí, l'ordre que es va anunciar va ser el següent: 3- Inma Parra, 4- Francesc Mestre, 5- Margarida Mallafré, 6- Josep Maria Bages, 7- Javi Iglesias, 8- Glòria Toda, 9- Gisela Mimbrero, 10- Guillem Guinjoan, 11- Eric Domènech, 12- Judit Albesa, 13- Jordi Domingo, 14- Pep Fargas, 15- Aida Gispert, 16- Andrea Todirica, 17- Núria Mas, 18- Marc Salomó, 19- Salvador Gras, 20- Jordina Carbó, 21- Adam Ouali, 22- Marçal Mas, 23- Verònica Torres. Tots els components de la llista van pujar a l'escenari i van dirigir unes paraules breus al públic.

Junts per Riudoms asseguren que es tracta d'un equip "transversal i multidisciplinari" que busca convertir-se "en un reflex de la realitat social del poble". "23 persones per conduir Riudoms cap a un futur modern, amb potencial econòmic, serveis de capitalitat i pensat pels seus veïns i veÏnes", expliquen.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.