Josep Rull visita Riudoms per fer campanya pel 27-S

La sessió va comptar amb unes 180 persones a la Sala Multiús del Casal Riudomenc

Josep Rull durant el seu discurs a Riudoms (FOTO: Cedida)
Josep Rull durant el seu discurs a Riudoms (FOTO: Cedida)
Josep Rull durant el seu discurs a Riudoms (FOTO: Cedida)
Josep Rull durant el seu discurs a Riudoms (FOTO: Cedida)


El coordinador general de CDC, Josep Rull, va visitar aquest dissabte Riudoms per tal de presidir la jornada 'Benvinguts al futur'. Celebrada a la Sala Multiús del Casal Riudomenc, l'acte tenia com a objectiu conèixer les propostes de la gent del territori per "poder acostar millor el nostre projecte de país i així guanyar el referèndum del 27-S", en paraules del propi Rull. La sessió, organitzada per CDC del Baix Camp i el Priorat, va comptar amb unes 180 persones i amb la presència del president de l'alcalde de Riudoms i president de la federació al Camp de Tarragona, Josep Maria Cruset, i la presidenta a la comarca, Mercè Dalmau.

"Catalunya és un país que està en condicions de generar molta prosperitat. El nostre objectiu és la justícia social, que a través de l'obtenció d'un estat propi, aconseguim que els catalans d'aquest país puguin viure una mica millor", va assegurar Rull, qui creu que Catalunya té una economia "potent" i es pot emmirallar en països com Àustria o Dinmarca, "amb economies molt sanejades" i alt nivell de benestar social.

Per aquest motiu, el coordinador general de CDC va insistir en la importància de les jornades per "eixamplar la base de vots que va obtenir el sí-sí el passat 9 de novembre; i  explicar que volem la independència per tenir més recursos per lluitar contra la pobresa, tenir un millor sistema de beques o millorar les pensions".

La sala Multiús del Casal Riudomenc durant l'acte (FOTO: Cedida)
La sala Multiús del Casal Riudomenc durant l'acte (FOTO: Cedida)


Per la seva part, Josep M Cruset, president de la federació de CDC i alcalde de Riudoms, va destacar que Catalunya "viu uns moments  socioeconòmics claus,  que ens porten a prendre decisions molt importants pel país". I va afegir que "fa uns mesos ningú no hagués pensat que arribaríem a aquest punt. Tots nosaltres amb la nostra força ho hem aconseguit. Ara ens falta un darrer esforç per portar de la mà del president, Catalunya al lloc que es mereix per mèrits propis".

Rull es va fixar com a principal objectiu "eixamplar" la base dels 1,9 milions de vots a favor del 'Sí-Sí' en el referèndum del 9N. Les propostes que van sortir d'aquesta jornada, així com les celebrades a Montblanc, amb el conseller Francesc Homs; a Tarragona, amb el conseller Santi Vila, i al Vendrell, amb el responsable de Règim Intern i Comunicació de CDC, Francesc Sánchez, es concretaran en unes conclusions que es traslladaran a la Convenció Nacional de CDC, del proper cap de setmana del 18 i 19 de juliol, de cara el 27S.

Arxivat a:

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.