Josep Maria Cruset optarà a ser el cap de llista de Junts al Congrés dels Diputats a Tarragona, l'Ebre i el Baix Penedès

L'ex alcalde de Riudoms concorrerà a les primàries internes del partit, que se celebraran divendres 9 de juny.

Josep Maria Cruset, en una imatge d'arxiu
Josep Maria Cruset, en una imatge d'arxiu

Josep Maria Cruset, ex alcalde de Riudoms i ex president del Port de Tarragona, va anunciar ahir que es presentarà a les primàries internes del partit per ser el cap de llista de Junts a Tarragona, l'Ebre i el Baix Penedès al Congrés dels Diputats per a les eleccions generals del 23 de juliol.

Cruset assegura que aquestes eleccions “son absolutament determinats per al futur del nostre territori i del conjunt de Catalunya”. “No només està en joc qüestions clau en l’àmbit de les infraestructures, del desenvolupament econòmic, de les polítiques socials i en matèria de sostenibilitat, sinó que també caldrà defensar la nostra llengua i la llibertat del nostre país”, subratlla.

També assenyala que el 23 de juliol “caldrà barrar el pas a l’extrema dreta, després que en l’últim cicle electoral hagi entrat amb força en diferents institucions, com al Congrés dels Diputats, al Parlament de Catalunya o en molts ajuntaments, i que pot representar una de les grans amenaces per Catalunya i pels valors democràtics”. 

Per aquest motiu, en un comunicat Cruset anuncia que ha decidit “fer un pas endavant i posar-me a disposició per encapçalar la candidatura al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès”. “Poso tot la meva experiència política i de gestió, així com el coneixement del nostre territori i la seva gent, a disposició de la candidatura i de la defensa del sud de Catalunya en aquesta pròxima legislatura al Congrés dels Diputats”, remarca. La decisió es prendrà el dia 9 de juny, quan se celebrarà la votació en les primàries del partit.

Cruset va ser alcalde de Riudoms fins el 2018, quan es va convertir en president de l'Autoritat Portuària de Tarragona. L'any passat va acabar la seva etapa al Port i es va incorporar com a funcionari de la unitat de Projectes Corporatius de la Diputació de Tarragona.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.