Josep Maria Cruset ja és president del Port de Tarragona

Cruset va fer efectiva la seva renúncia a l’alcaldia en el ple celebrat el passat 22 de novembre

Josep Maria Cruset ja és el nou president del Port de Tarragona. Després del seu nomenament en el Consell de Govern de la Generalitat, la designació es va publicar primer en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), i, posteriorment, en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE), fent efectiu el nou càrrec.

El passat dijous 22 de novembre es va celebrar el Ple municipal en el qual Cruset va renunciar a l’alcaldia després de més d’11 anys al capdavant del consistori. Sergi Pedret va ser directament nomenat alcalde accidental fins al moment que es produeixi el ple d’investidura.

Cruset pren el relleu al capdavant de la infraestructura portuària a Josep Andreu, que ha exercit com a president des de l’any 2011 i que va confirmar a inicis de juny que no seguiria al capdavant de la institució. El ball de noms per succeir-lo es va resoldre el passat 30 d’octubre, quan el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, va informar que el riudomenc seria el nou president del Port de Tarragona.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.