Josep Maria Cruset deixa l’alcaldia i es converteix en el nou president del Port de Tarragona

Josep Maria Cruset serà designat avui nou president del Port de Tarragona i deixarà de ser alcalde de Riudoms. El substituirà al capdavant de l’alcaldia el regidor Sergi Pedret.

Cruset i Pedret en una imatge publicada a L’Om 554 (FOTO: Elena Domingo)
Cruset i Pedret en una imatge publicada a L’Om 554 (FOTO: Elena Domingo)

En un missatge de comiat enviat a través de Whatsapp i de les xarxes socials, Cruset ha confirmat aquest migdia la notícia que també ha avançat una estona abans el Diari de Tarragona: “D’acord amb la meva convicció de que un alcalde no s’ha de perpetuar al capdavant del seu ajuntament, fa uns mesos vaig decidir amb la família que no em tornaria a presentar a les pròximes eleccions municipals. Però ara tot això s’ha precipitat, i fa pocs dies el conseller Damià Calvet, i el conseller Josep Rull, em van demanar que em fes càrrec de la Presidència del Port de Tarragona, una institució amb un pes enorme i un dels motors de progrés del nostre territori. Així doncs, en les pròximes setmanes deixaré l’Alcaldia de Riudoms per incorporar-me al capdavant del Port de Tarragona”.

Al mateix missatge, Cruset també ha volgut donar les gràcies “per l’escalf i el suport” dels veïns de Riudoms i ha assegurat que fa aquest pas sabent que Sergi Pedret li agafarà el relleu com a nou alcalde. “Coneixent-lo, i amb l’experiència acumulada aquests anys a l’ajuntament, estic segur que treballarà durament per continuar tots els projectes en curs i segur que aconseguirà que Riudoms sigui el poble que tots volem”, ha afirmat.

Josep Maria Cruset es converteix així en el nou president del Port de Tarragona substituint a Josep Andreu, que va presentar la seva dimissió el passat mes de juny després de set anys al càrrec. Des de llavors, s’han posat diversos noms sobre la taula per a un possible relleu, com Jordi Sendra, Joan Basora, Teresa Pallarès, Josep Poblet o Joaquim Nin. Finalment s’ha confirmat el nom de Cruset, que serà el primer president de l’autoritat portuària que no és de Tarragona.

[Estem treballant per ampliar aquesta informació]

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.