Isabel Gómez renuncia al càrrec de regidora a l'Ajuntament de Riudoms

Javi Iglesias la substituirà a l'equip de Junts per Riudoms a l'oposició

Isabel Gómez (FOTO: Cedida)
Isabel Gómez (FOTO: Cedida)

La co-candidata a l'alcaldia per Junts per Riudoms en les passades eleccions municipals, Isabel Gómez, renuncia al seu càrrec de regidora a l'Ajuntament de Riudoms.

Així ho ha anunciat el partit en un comunicat on s'explica que Javi Iglesias, que ocupava el número 7 en la candidatura, li prendrà el relleu com a regidor de Junts per Riudoms a l'oposició.

En el comunicat, Gómez relata que fa un any va iniciar el projecte de co-liderar la candidatura de Junts a les eleccions municipals del 28 de maig: "un repte que m’il·lusionava i em motivava, per continuar construint el nostre poble. Un repte engrescador que passava per preparar una campanya electoral, i si els resultats ens eren favorables, fer dos anys de regidora i després esdevenir alcaldessa".

"Sempre vaig reafirmar que no era política, que no volia fer carrera política i que aquesta era una oportunitat per aportar, des de la més bona voluntat i amb l’afany de donar el millor per Riudoms. Era una oportunitat per fer un canvi i representar-lo en clau femenina" assegura.

Per Gómez, "els resultats a les urnes no van ser els esperats, per això, després de fer anàlisi, autocrítica i balanç em plantejo aquesta renuncia. Estic acostumada a treballar i dedicar esforços, a implicar-me al 100% i ara tinc un repte professional lluny de la política, pel que vull apostar. Per això, i perquè aquests mesos, tot i haver-hi llum, també he pogut veure les ombres i la cara més fosca de la política, decideixo fer un pas enrere".

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.