Gili pren possessió com a diputat a la Diputació i Pedret com a conseller al Consell Comarcal

L’alcalde de Riudoms ha sigut nomenat diputat delegat de l’àrea adjunta de Conservació de la Diputació de Tarragona

Diputats a la Diputació de Tarragona (FOTO: Cedida)
Diputats a la Diputació de Tarragona (FOTO: Cedida)

L’alcalde de Riudoms, Ricard Gili, serà també diputat a la Diputació de Tarragona durant tot el mandat 2023-2027.

El Ple de Constitució de l’òrgan supramunicipal va escollir de nou a la regidora reusenca Noemí Llauradó, d’Esquerra, com a presidenta de la institució.

Els republicans compten amb 9 diputats i governaran la Diputació en un pacte amb els socialistes, que n’ostenten 8. En el cartipàs del nou govern provincial, Gili ha sigut nomenat diputat delegat de l’àrea adjunta de Conservació, adscrita a l’àrea de Concertació i Assistència Municipal i Infraestructures del Territori.

Consellers del Consell Comarcal del Baix Camp (FOTO: Cedida)
Consellers del Consell Comarcal del Baix Camp (FOTO: Cedida)

Per la seva banda, el cap de llista de Junts per Riudoms, Sergi Pedret, ha pres possessió com a conseller al Consell Comarcal del Baix Camp.

En l’òrgan comarcal hi ha hagut un pacte de govern entre Esquerra, amb 10 consellers, Junts, amb 9 consellers, i PSC amb 7 consellers, repartint la presidència entre els republicans i els juntaires.

D’aquesta manera, l’alcalde de Riudecanyes, Ernest Roigé, d’Esquerra, ha estat escollit president pels primers dos anys, mentre que l’alcalde d’Alforja, Joan Josep Garcia, de Junts, li prendrà el relleu en la segona meitat del mandat. Encara no s’ha fet públic el cartipàs de l’òrgan comarcal.

 

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.