Francesc Mestre, nou regidor de l'àrea de Dinamització Social i Seguretat Ciutadana

El nou regidor absorbeix bona part de les responsabilitats que gestionava Núria Mas, regidora de Junts que va renunciar el mes de maig

El nou regidor Francesc Mestre durant la presa de possessió
El nou regidor Francesc Mestre durant la presa de possessió

Francesc Mestre Pellicé serà el nou regidor de l'àrea de Dinamització Social i Seguretat Ciutadana, que inclou cinc temàtiques: Joventut i Lleure, Entitats, Seguretat Ciutadana i Mobilitat. Mestre, que va entrar a l'Ajuntament com a regidor el mes de juliol i va prendre possessió el passat 21 de juliol en un ple ordinari, absorbeix bona part de les responsabilitats que gestionava Núria Mas, a qui va substituir després que presentés la seva renúncia com a regidora el mes de maig.

Les úniques àrees que no portarà el nou regidor són Igualtat i Salut, que ara passaran a ser d'Inma Parra, que també és responsable de Promoció econòmica i Ocupació, Comerç Local, Promoció Turística i Esports.

En el ple extraordinari celebrat el passat 1 de setembre es va donar compte d'aquests canvis en el cartipàs municipal, així com altres modificacions en els tinents d'alcaldia. Després de la renúncia de Mas, que era primera tinent d'alcalde, es van designar com a primer tinent d'alcalde Jordi Domingo Ferré, com a segon Inma Parra, com a tercer Verònica Torres i com a quart, Francesc Mestre.

El nou regidor treballa en el món del disseny gràfic i de la publicitat. Va formar part de la llista de Junts per Riudoms a les eleccions municipals de 2019, on ocupava el vuitè lloc. Ha entrat a formar part del govern deu mesos abans de la celebració d'unes noves eleccions, el maig de 2023.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.