L'executiva local del PDECAT i l'equip de govern es passen a Junts

L'alcalde Sergi Pedret també ha passat a formar part de Junts
L'alcalde Sergi Pedret també ha passat a formar part de Junts

El nou partit polític de Junts per Catalunya, que va ser presentat públicament a nivell nacional el passat 25 de juliol ha suposat la restructuraió de l'espai polític de l'antiga Convergència i Unió. La creació del nou partit polític, encapçalat per Carles Puigdemont, ha provocat que molts dels militants i càrrecs electes del PDeCAT hagin mostrat públicament el seu pas a la nova formació.

A nivell riudomenc, el president del comitè local del PDeCAT Ramon Margalef Batista va renunciar al seu càrrec el passat 31 d'agost. Aquesta decisió, que va ser seguida per unanimitat per tots els integrants de l'executiva local, va ser anunciada a l'assemblea general del partit a Riudoms el passat 1 de setembre.

D'aquesta manera, l'estructura del comitè local del PDeCAT ha desaparegut passant tots els seus membres a formar part del nou partit de Junts. La nova formació no s'estructurarà a nivell local fins la propera reunió del congrés fundacional, que tindrà lloc el proper 3 d'octubre.

L'alcalde de Riudoms, Sergi Pedret Llauradó, així com els membres del govern municipal amb militància al PdeCAT, també han fet el pas de formar part del nou partit de Junts. L'exalcalde i president del Port de Tarragona, Josep M Cruset Domènech també va fer pública la seva baixa del PdeCAT i la incoproració al nou espai polític. A més, la JNC Riudoms ha seguit la decisió que va prendre aquesta organització a nivell nacional i ha passat a donar suport a Junts.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.