L'ex presidenta Carme Forcadell conversa amb Anna Moragas en un acte organitzat per ERC Riudoms

Durant l'acte, amb un format entre l'entrevista i la conversa, i amb un ambient distès, Forcadell i Moragas van parlar de diferents temes, vinculant-los a la biografia de l'ex presidenta.

Elena Domingo

Periodista

Carme Forcadell i Anna Moragas, amb Ricard Gili
Carme Forcadell i Anna Moragas, amb Ricard Gili

Carme Forcadell va visitar Riudoms el passat 2 de febrer en un acte organitzat per Esquerra a la Casa de Cultura. L'ex presidenta del Parlament va participar en una xerrada amb Anna Moragas, segona a la llista dels republicans a Riudoms per a les properes eleccions municipals.

Durant l'acte, amb un format entre l'entrevista i la conversa, i amb un ambient distès, Forcadell i Moragas van parlar de diferents temes, vinculant-los a la biografia de l'ex presidenta. Es va parlar de llengua, de les dones a les entitats -del paper d'aquestes en el teixit associatiu del nostre país- i també de la seva experiència a la presó, que ha documentat al llibre Expliquem el futur amb tinta lila. Forcadell va assegurar que a la presó "redescobreixes perquè ets feminista": i és que l'ex presidenta es va centrar molt, durant la seva presència a la presó, en intentar empoderar les dones que l'acompanyaven i que, per exemple, aprenguessin a llegir i a escriure. Sobre un altre tema estrella de l'actualitat, el procés, va llançar un missatge esperançador: "Si ho hem fet una vegada, ho podem tornar a fer", va dir. Falta, però, que les forces polítiques i la ciutadania s'entreguin a un mateix objectiu comú.

Al final de l'acte se li va fer entrega d'un obsequi i els assistents li van poder deixar el seu llibre perquè els fes una dedicatòria.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.