Esquerra presenta la seva candidatura completa en un acte al Casal Riudomenc

Un total de vint-i-tres persones (tretze membres de la llista i deu suplents) formaran part de la candidatura d’Esquerra a les properes eleccions municipals. L’equip es presenta amb tres objectius: treballar, sumar i anar un pas més enllà.

Acte d’Esquerra a la Sala Multiús (FOTO: Cedida)
Acte d’Esquerra a la Sala Multiús (FOTO: Cedida)

En un acte a la Sala Multiús del Casal Riudomenc el passat 12 d’abril, la formació va donar a conèixer tota la candidatura sencera, després d’haver anunciat, a finals de març, els tretze primers noms. Ricard Gili Ferré, Carme Cros Garrido i Teresa Basora Gallisà, que encapçalen la candidatura, van explicar els motius pels quals van decidir sumar-se al projecte d’Esquerra, i van ser els encarregats de donar algunes pinzellades sobre les idees del grup per a la propera legislatura. Segons la formació, es tanca una etapa que ha aconseguit portar Riudoms “a un nivell molt bo en serveis i equipaments”, però que ara és el moment de no adormir-se, d’avançar i de portar el poble més enllà. Els tres membres de la candidatura van explicar que cal “ser atrevits” en àmbits com l’habitatge, el nucli antic, la salut, el turisme o la dinamització de Riudoms, entre altres qüestions.

L’acte va servir, també, per presentar tota la candidatura. A més de Ricard Gili, Carme Cros i Teresa Basora, van pujar a l’escenari els tretze membres de la llista que ja s’havien anunciat anteriorment, en aquest ordre: Arnau Salvat López, Anna Moragas Rovira, Jordi Gallisà Giménez, Marga Garcia Jardí, Joan Francesc Mestre Mas, Sílvia Salomó Masdeu, Pere Escoda Giol, M. Lluïsa Mas Torres i els regidors actuals d’ERC-Avancem: Marcel·lí Garriga Masdeu i Jordi Ortiz Boria. També es van presentar els deu suplents que donen suport a la llista: Montse Gimeno Anguera, Mateu Teigell Torrents, Mar Munté Zapata, Josep M. Solé Sendrós, Joana de la Cruz Jurado, Mònica Díaz Irigaray, David Pardo Augé, Laura Hernández Asens, Mercè Sancho Gallisà i Vicenç Solsona Fontgivell.

Durant l’acte de presentació, van explicar que l’objectiu d’Esquerra és “sumar” i “fer equip” entre Ajuntament, entitats i persones de Riudoms. I que pretenen aconseguir-ho sent positius i propositius, treballant de manera solvent, exigent, responsable i seriosa.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.