Esquerra presenta la llista per a les properes eleccions municipals

Esquerra ha fet pública, avui a la tarda, la llista de les tretze persones que formaran part de la candidatura de la formació a les properes eleccions municipals. L’equip es presenta amb tres objectius: treballar, sumar i anar un pas més enllà.

Foto de grup de la candidatura (FOTO: Esquerra Riudoms)
Foto de grup de la candidatura (FOTO: Esquerra Riudoms)

La candidatura l’encapçala Ricard Gili Ferré, que va ser escollit cap de llista per a les eleccions municipals a l’assemblea local d’ERC el diumenge 23 de desembre. El segueix Carme Cros Garrido, de 42 anys, treballadora social i coordinadora de la Unitat de Treball Social de l’Hospital Sant Joan de Reus, i sòcia de diverses entitats de Riudoms. El tercer lloc a la llista l’ocupa Teresa Basora Gallisà, de 58 anys, metgessa de família i adjunta a la direcció de dos centres d’Atenció Primària de Reus, amb experiència en gestió pública i en projectes de salut comunitària a la ciutat de Reus, a més de tutora de metges residents de medicina familiar. El quart lloc és per Arnau Salvat López, de 32 anys, jardiner i tècnic d’activitats esportives. Salvat és membre de la Colla de Diables i de La Calderera, a més de portant del Cavall dels Nebot i abanderado dels Armats, entre altres entitats. El segueix Anna Moragas Rovira, mestre d’escola i directora del centre d’educació on treballa, a més de membre de la Colla Gegantera, de la junta de l’AMPA de l’Escola Beat Bonaventura i de la Confraria del Beat Bonaventura. El sisè lloc l’ocupa Jordi Gallisà Giménez, tècnic superior de qualitat en una empresa farmacèutica i vinculat en diverses entitats de Riudoms, com la Colla de Diables, Dramèdia Teatre o La Calderera. Darrere seu a la llista, hi ha Marga Garcia Jardí, dependenta i administrativa, membre  del Consell Escolar de l’Escola Cavaller Arnau, de la Colla Gegantera i de la comissió organitzadora del Barri d’Avall. Al vuitè lloc de la candidatura hi ha Joan Francesc Mestre Mas, pagès, vicepresident de la Cooperativa de Riudoms, secretari de la Mina de la Sènia i membre d’Unió de Pagesos, a més de ser un dels fundadors de la Colla de Diables i president del CERAP durant 12 anys. En el novè lloc de la llista, ERC presenta Sílvia Salomó Masdeu, llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses, amb experiència en el sector de les assegurances i hoteler. Actualment, forma part de la Colla de Diables de Riudoms. Després d’ella, hi ha Pere Escoda Giol, autònom i treballador de la construcció, organitzador de la caminada Riudoms – La Mola – Riudoms i vinculat al Club Patí Riudoms i al CERAP, d’on ha estat membre de la junta. L’onzè lloc de la llista l’ocupa M. Lluïsa Mas Torres, de 73 anys, actualment jubilada, que forma part del col·lectiu d’Avis i Àvies per la Llibertat de Riudoms, la Bella Llar i l’Associació de Jubilats de Riudoms.

La candidatura la tanquen Marcel·lí Garriga Masdeu i Jordi Ortiz Boria, actualment regidors d’ERC-Avancem a l’Ajuntament de Riudoms. Garriga és regidor des de l’any 2010, a més de vicepresident del CD Riudoms – Baix Camp i membre del Ball de bastons. Ortiz, a més d’haver estat regidor de l’Ajuntament des de 2015 i conseller del Consell Comarcal del Baix Camp des de 2017, ha estat jugador i directiu de diverses entitats esportives. Actualment és membre de la Colla Gegantera.

Des d’ERC presenten la candidatura com un equip de persones “amb un ampli coneixement de Riudoms i amb forta capacitat de gestió”, i destaquen l’experiència dels seus membres tant en entitats del poble com en la gestió de projectes i pressupostos, en el sector públic i en el privat. També asseguren que la seva intenció és sumar per aprofitar i posar en valor el talent que hi ha a Riudoms, sent “positius i propositius”, i tenint “la mà estesa”. També expliquen que en els últims 20 anys Riudoms ha aconseguit “un nivell d’equipaments molt elevat”, però que ara “és hora de no adormir-se i seguir avançant”. Per aquest motiu, el propòsit que presenten és, d’una banda, impulsar Riudoms, “fer-lo un poble més dinàmic i atrevit”. I de l’altra, “treballar per una societat més justa, pròspera i participativa”.

El proper diumenge, 31 de març, des de la candidatura d’ERC han organitzat una parada informativa a la plaça de l’Església, de 11 a 14h, amb el lema “Parlem del Riudoms que volem”.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.