Política

Esquerra presenta la candidatura al complet amb ganes de governar amb "un pas natural"

La sala multiús del Casal Riudomenc es va omplir amb més de trescentes persones per a conèixer de ben aprop la llista dels republicans.

Paula Montalvo Paula Montalvo 20/04/2023
L'acte d'Esquerra de presentació de la llista sencera Cedida

Esquerra va presentar divendres passat la llista sencera per a governar a Riudoms. Els 23 noms ja es coneixien després de fer-ho públic a través de les xarxes socials, però la gent va poder assistir al primer acte públic dels republicans a la sala multiús del Casal Riudomenc per a conèixer de més aprop la proposta per al pròxim 28 de maig.

Durant l’acte, els principals representants van fer un repàs sobre el Riudoms que volen en un futur i quina volen que sigui la seva tasca. Tot des de la posició i visió professional que tenen, en cadascun dels sectors i experiències personals, els membres de la llista. En concret, ho van fer més en profunditat els actuals regidors al consistori (Ricard Gili, Teresa Basora, Carme Cros i Arnau Salvat), i els nous membres de la llista que ocupen posicions al capdamunt, com són l’Anna Moragas, l’Arnau Carbonell, l’Imma Mestre i el Jordi Gallisà.

A més, també hi van participar la resta dels 23 membres de la llista que es presenten a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. L'ordre dels noms és el següent: 1- Ricard Gili Ferré, 2- Anna Moragas Rovira, 3- Arnau Carbonell Ollé, 4- Carme Cros Garrido, 5- Jordi Gallisà Giménez, 6- Imma Mestre Anguera, 7- Teresa Basora Gallisà, 8- Marga Garcia Jardí, 9- Sergi Vega Virgili, 10- Arnau Salvat López, 11- Joana de la Cruz Jurado, 12- Fran Molina Capitan, 13- Berta Mora Roca, 14- Vicenç Solsona Fontgivell, 15- Ester Llauradó Guiu, 16- Pol Soto Ferrant, 17- Montse Teigell Gispert, 18- Ramon Daran Díaz, 19- M. Lluïsa Mas Torres, 20- Sergi Samarra Nebot, 21- Andrea Porcel Mas, 22- Rosa Garcia Aguado, 23- Ventura Gili Serret.