Es posa en marxa una enquesta digital en el marc del procés de participació ciutadana "Imaginem Riudoms"

Com a part del procés "Imaginem Riudoms" s'ha obert una enquesta digital a través de la nova web

Sessió introductòria del procés participatiu "Imaginem Riudoms" del passat mes de febrer
Sessió introductòria del procés participatiu "Imaginem Riudoms" del passat mes de febrer

El passat 10 d'agost l'Ajuntament va presentar en un acte a les Escoles Velles una nova plataforma digital per fer processos participatius al poble: riudoms.decidimcatalunya.cat. El primer d'aquests processos, actualment en marxa, és "Imaginem Riudoms".

En el marc d'aquest procés es van fer diverses trobades presencials de debat al Casal Riudomenc, on es podia participar amb prèvia inscripció voluntària. Després d'aquesta fase presencial s'ha obert ara, a través de la nova web, l'enquesta digital. Hi poden participar les persones que estan empadronades al municipi i que tenen més de 16 anys. Se'ls fan un total de 10 preguntes que es deriven de les propostes sorgides en les trobades presencials, i que giren entorn a quatre blocs: planejament urbanístic, rehabilitació i dinamització del nucli antic, masos i usos turístics.

El procés "Imaginem Riudoms" busca definir les línies estratègiques de la redacció de l'avanç del Pla d'Ordenació Urbanística (POUM). El nou POUM haurà de definir el model de futur de Riudoms des del punt de vista urbanístic, incidint en àmbits com l'habitatge, els equipaments, l'acvititat econòmica, les infraestructures o els usos del nucli antic. Un cop acabi aquesta fase de l'enquesta es farà una presentació pública dels resultats del procés.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.