Es fa pública la distribució de regidories per al mandat 2019-2023

El passat 28 de juny, l’alcalde Sergi Pedret va firmar el Decret de Delegació de les competències de l’Alcaldia que determina quines regidories hi haurà aquest mandat i com es distribuiran entre els membres del govern.

D-iSWoUXkAAUlp8.jpg
D-iSWoUXkAAUlp8.jpg

Pel que fa a les àrees, les principals novetats són la creació d’una regidoria anomenada Masies i usos en el medi rural, que Junts per Riudoms ja va anunciar entre les propostes del seu programa electoral, i la posada en marxa de les regidories d’altres quatre noves regidories: Patrimoni, Igualtat, Entitats i Recursos Humans. Totes les àrees existents s’assumiran entre els set regidors de l’equip de govern de Junts per Riudoms.

L’alcalde, Sergi Pedret, deixarà d’ocupar l’àrea de Serveis Públics, que havia portat durant l’anterior mandat 2015-2019. A més de la de Governació, que ja havia ocupat els últims mesos com a alcalde, serà responsable de les àrees de Comunicació (Informació Municipal, Participació i Transparència) i del Casal Riudomenc. L’àrea de Serveis Públics passarà a estar gestionada per Josep M. Bages, que també es farà càrrec de Medi Ambient, Agricultura, Fira de l’Avellana i la nova regidoria de Masies i usos en el medi rural.

Verònica Torres, que torna a formar part de l’equip de govern, continuarà al capdavant de la regidoria de Festes, però assumirà també altres àrees com Cultura, Patrimoni i Protocol. Jordi Domingo, que repeteix com a regidor en un segon mandat, seguirà al capdavant d’una de les àrees que ja gestionava, Hisenda, però n’incorporarà de noves com Activitats, Nucli Antic, Urbanisme i Recursos Humans.

Núria Mas serà la responsable de les regidories de Joventut i Lleure, Entitats, Igualtat, Salut, Seguretat Ciutadana i Mobilitat. Per la seva banda, Inma Parra gestionarà els temes relacionats amb promoció municipal i esports: concretament, Promoció Econòmica i Ocupació, Comerç Local, Promoció Turística i Esports. Finalment, Judit Albesa serà regidora de les àrees d’Educació i Formació, Escola Municipal de Música i la Biblioteca Pública Municipal Antoni Gaudí, Benestar Social i Gent Gran.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.