ERC-Avancem presenta la seva candidatura per a les eleccions municipals

Jordi Ortiz, Marcel·lí Garriga i Sònia Llurba encapçalaran la llista

Sònia Llurba, Marcel·lí Garriga i Jordi Ortiz, al capdavant d'ERC-Avancem (FOTO: Cedida)
Sònia Llurba, Marcel·lí Garriga i Jordi Ortiz, al capdavant d'ERC-Avancem (FOTO: Cedida)
Sònia Llurba, Marcel·lí Garriga i Jordi Ortiz, al capdavant d'ERC-Avancem (FOTO: Cedida)
Sònia Llurba, Marcel·lí Garriga i Jordi Ortiz, al capdavant d'ERC-Avancem (FOTO: Cedida)


Esquerra Republicana de Catalunya-Avancem es presentarà a les properes eleccions municipals de Riudoms (24 de maig de 2015) amb un objectiu clar: "construir un Riudoms més plural i optimista". Serà en una candidatura d’equip amb el propòsit de fer pinya i fer feina. Al capdavant d’aquest equip hi haurà, per aquest ordre, Jordi Ortiz, Marcel·lí Garriga i Sònia Llurba, tots tres molt vinculats al món associatiu local.

Segons explica la formació política en un comunicat, "ERC és el pal de paller del sobiranisme i de la regeneració democràtica a Catalunya. Ara, també ho vol ser a Riudoms. Per això suma a la seva candidatura el socialisme catalanista d’Avancem, que estarà representat per diversos companyes i companys amb qui compartim ideals i compromís". Des de la candidatura pels propers comicis asseguren que sumen esforços "amb la voluntat d'enfortir el projecte nacional i el riudomenc".

Més serveis públics, polítiques d’ocupació, transparència i participació

Les apostes electorals d’ERC-Avancem per a les eleccions municipals són les següents:

1. Més serveis públics i més despesa social
2. Més lluita contra l’atur
3. Més transparència i participació ciutadana
4. Més habitatge assequible
5. Més ajuts per aturar la degradació del nucli antic
6. Més eficiència de l’administració i optimització de la despesa

Unes propostes que, segons defensen, ja s'han pogut veure en la tasca que Esquerra fa a l'Ajuntament. Així, a l'hora d’aprovar els pressupostos municipals pel 2015, "ERC va presentar un seguit d’al·legacions als comptes del govern de CiU que anaven en aquesta línia i que, malauradament, van ser desestimades". Les partides que es van proposar incrementar són aquelles vinculades als serveis públics, la lluita contra l’atur, l’habitatge social, la participació i la degradació del nucli antic, amb un increment de 90.000 euros del pressupost. D’altra banda, es va proposar aconseguir un estalvi de 98.600 euros gràcies a l’augment de l’eficiència de l’administració i l’optimització de la despesa. En aquest sentit, es va apostar per una reducció del sou dels regidors de govern del 30% per a aquells amb dedicació parcial i del 25% per a aquells amb assignació per assistència. "Només això ja suposaria una reducció de 50.000 €, incloent la seguretat social" asseguren els republicans.

Aquest web fa us de 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.